Istina ili Izazov za parove i nestašne odrasle

Raspoloženi ste za malo vrućih istina i seksi izazova? Zavedite svog partnera igrajući najvruću, najseksi verziju Istine ili Izazova. Samo za odrasle! 💋 (18+)

Pitanja za parove i odrasle

Seksi, uzbudljivo i intimno

Mislili ste da je Istina ili Izazov samo igra tinejđere koji žele jedan drugog zafrkavati? Pogrešno ste mislili. Igra je savršena i za parove koji žele malo začiniti svoj život. To je zabavan i seksi način za stvaranje atmosfere za nešto uzbudljivije od gledanja 20-e po redu epizode na Netflixu.

Zato spremite daljinski upravljač, dignite svoje lijeno dupe s kauča i pripremite se za intimna pitanja i nestašne izazove! Ako do sad niste otkrili tajne želje svojeg partnera, nakon ove igre ćete ih definitivno znati. A nešto možda i isprobati. Nikad ne znate što će večer donjeti! 🔥

Igrajte sa svojim partnerom ili simpatijom

Možda već znate kako se igra Istina ili Izazov, ali to je samo obična verzija. Međutim, igranje sa simpatijom, partnerom ili bračnim drugom je odličan način za podizanje igre na potpuno novu i uzbudljivu razinu.

Kao i u normalnoj verziji, seksi Truth or Dare se može igrati u dvoje ili u većoj grupi. Ovisno o tome koliko nestašni želite biti. Prvo među sobom morate odlučiti tko će početi.

Jeste li vi prvi na redu? Tada morate odabrati između iskrenog odgovora na pitanje ili morate izvesti neki vrući zadatak. Također, redosljed igranja možete prepustiti vrtnji boce, te tako odlučiti tko će biti prva žrtva seksi pitanja ili izazova!

Seksi pitanja za istinu!

Je li vas ikada bilo sram upitati svoju simpatiju ili partnera nešto vezano za seksualne fantazije? Tome je došao kraj! Ova igra je odličan način za preći preko svoje sramežljivosti. Ova intimna pitanja će otkriti sve seksi tajne koje ste htjeli znati.

Mislite da već znate sve o svom partneru? Zato što ste zajedno već sto godina? Čak i supružnici imaju tajne ladice u svojim umovima, namjenjene čuvanju uzbudljivih fantazija. Nikada nije kasno za otvoriti tu ladicu! 😏

No nemojmo trčati pred rudo... i usredotočimo se na pravila! Je li vaš red? Jeste li odabrali „Istinu“? Tada morate što iskrenije odgovoriti na pitanje. Pripremite se na odavanje tajni, jer nikoga ne zanima vaš prvi poljubac u sedmom razredu. Laganje nije opcija. Pa, možete pokušati lagati... Ali to će samo pokvariti zabavu i smisao igre.

Popis pitanja za Istinu

Prikupili smo neka seksi i nestašna Truth or Dare pitanja samo za vas!

 • Koje je najluđe mjesto na kojem ste vodili ljubav?
 • Koji seksualni čin ne biste više nikada ponovili?
 • Što volite tokom predigre? 🤤
 • Koja je vaša omiljena poza?
 • Kako se osjećaš kada se samozadovojavaš?
 • Najbolji orgazam koji si ikada doživio? 💦
 • Što je prva stvar koju bi napravio da se probudiš u tjelu suprotnog spola?
 • Tvoja najluđa maštarija koja se na kraju ostvarila?
 • Kako je izgledalo tvoje prvo seksualno iskustvo?
 • Najluđe iskustvo u vezi seksa na jednu noć? 🔥

Osjećate se previše neugodno da bi odgovorili na pitanje? Zapamtite da uvijek možete tražiti drugo.

Žeite još pitanja? Pogledajte našu besplatnu Istina ili Izazov aplikaciju.

Seksi i uzbudljivi izazovi

Jeste li ikada htjeli pitati partnera da napravi nešto, ali vas je bilo sram, jer niste znali kako će reagirati? Izazovi u ovoj seksi verziji Istine ili Izazova će nesumnjivo zagrijati situaciju i dovesti do vruće večeri!

Zaboravite na izazove poput jedenja odvratnih stvari, podrigivanja abecede ili plesanja poput kokoši u dnevnom boravku... U biti, plesanje može ako će to biti neki zavodnički ples bez odjeće. 🤭

Ovi izazovi će zagarantirati vruće trenutke! Ali prvo: pravila. Je li vaš red? Jeste li odabrali „Izazov“? Tada morate izvršiti zadatak ili izazov koji vam je dan. Ne morate raditi ništa što stvarno ne želite. Ali nemojte odbijati svaki prijedlog, tko zna što se može desiti ako nadjačate svoju sramežljivost!

Popis izazova

Za vas smo prikupili nekoliko seksi izazova za Istinu ili Izazov!

 • Svom partneru pošaljite selfi bez odjeće.
 • Striptiz.
 • Poljubi svoju ljubav u vrat. ❤️
 • Poliži bradavice svog partnera.
 • Naručite seks igračku online.
 • Razodjenite svog partnera jednom ruokm.
 • Masirajte svog partnera.
 • Pošalji vruću poruku svojoj ljubavi.
 • Poliži grudi svog partnera. 👅
 • Poliži šlag s tjela svog partnera.
 • Poljubi partnera jezikom u dio tjela po njegovom izboru.

Igrajte online verziju 💋

Možete pronaći preko 1000 seksi pitanja i vrućih izazova putem naše besplatne aplikacije za iOS i Android. Isprobajte!

Preuzmi za iPhone

Preuzmi za Android

Igraj online

Seksi savjeti i varijacije!

Isprobajte neke od ovih seksi savjeta i vrućih varijacija igre Istina ili Izazov:

 1. Jeste li u vezi na daljinu? To može biti teško. Ali ne znači da ne mogu postojati neki seksi trenuci. Probajte igrati Istinu ili Izazov preko Skype-a ili FaceTimea. Gledanje svog partnera kako se skida će sigurno začiniti vezu u tim usamljenim vremenima!

 2. Jeste li primjetili da neki igrači uvijek biraju relativno sigurna pitanja? E, pa neće više. U ovoj verziji igre igrači nemaju pravo birati „Istinu“ ili „Izazov“, nego se to dvoje stalno izmjenjuje. Što znači da će svatko dobiti svoje!

 3. Nitko ne želi započeti igru potpuno gol. Zabava igre leži u polaganom zagrijavanju i podizanju seksualne napetosti. Prema tome, sačuvajte najprljavija pitanja i izazove za kraj, kada atmosfera bude malo divljija!

 4. Želite dodatno zapapriti stvari? Dogovorite se da se ne smijete dirati do određenog trenutka u igri. Do tog trenutka bi se pitanja trebala vrtiti oko toga što bi htjeli raditi jedan drugome. A izazovi bi trebali dovesti do toga da se toliko jako želite dirati, da se jedva možete suzdržati.

Videozapis o Truth or Dare

Zabava na prvom mjestu

Postoji jedno pravilo koje bi se trebalo primjenjivati na svaku igru Istine ili Izazova, posebice u ovoj verziji, u kojoj se možete osjećati ranjivo: nikada se nemojte osjećati kao da vas se prisiljava na nešto što ne želite.

Previše vam je neugodno odgovoriti na pitanje ili izvršiti zadatak? Samo zatražite drugi, nema u tome nikakvog srama.

I zapamtite, uvijek je pametno složiti se oko nekih temeljnih pravila prije nego što igra započne:

 • Koja vrsta pitanja nije dozvoljena?
 • Koja je granica za izazove?
 • Moraju li svi igrači gledati osobu koja izvršava izazov?

Nadamo se da ćete provesti nezaboravnu večer!

Preuzmite službenu aplikaciju

Preuzmite besplatnu aplikaciju igre Istina ili Izazov za iOS i Android. Otkrijte preko 1000 pitanja i izazova!